Hundtrim

Är det dags för hundtrim?

Har du en hund vars päls behöver hjälp med hundtrim har du kommit helt rätt. Hos mig kan du och din hund få all den hjälpen ni behöver när det kommer till trimning. Befinner du dig i exempelvis Uddevalla, Trollhättan, Munkedal, Ljungskile eller Vänersborg och känner att det här låter intressant är du varmt välkommen in till mig. Det går även bra att kontakta mig om du är intresserad av att boka en tid eller om du vill veta mer om hundtrimningen i sig. Vid varje besök ser jag till att lyssna till ägarens önskemål, så att resultatet blir så bra som möjligt. Dessutom gör jag allt för att göra hela situationen så bekväm som möjligt för hunden.

Alla som har en hund i behov av hundtrimning är varmt välkomna till mig. Det spelar ingen roll om du är från närliggande områden, så som Trollhättan, Ljungskile, Vänersborg, Munkedal eller om du råkar befinna dig i Uddevalla och vill ge din hund en ny frisyr.
Hundtrim är för strävhårig päls som plockas med fingrar eller trimverktyg. I varje hundtrimning ingår badning, torkning, kloklipp, klippning under tassar och ögonhårsborttagning.
Priser:
Väldigt liten hund – 700:-
Liten hund – 850:-
Mellanstor hund – 1000:-
Stor hund – 1400:-

Vill ni veta mer?

 

Kartdata
Kartdata ©2019 Google

KartdataKartdata ©2019 Google
Kartdata ©2019 Google